#

Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρί
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών

Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρεια

ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΕ

Η ΠΑΤΕΡΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1998 και αντιπροσωπεύει τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι το εμπόριο των ανταλλακτικών. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας φροντίζει να ενημερώνει και να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις, πάνω στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη. Επίσης η πολύχρονη πείρα μας, δίνει τη δυνατότητα να έχετε από την ΠΑΤΕΡΑΣ Α.Ε. εγγυημένες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας και ειδικότερα για τη βελτίωση της ανάρτησης και φρένων, τα οποία συμβάλουν στην ασφάλεια των επιβατών.

Η άριστη εξυπηρέτηση, οι συμφέρουσες τιμές και η άμεση παράδοση των εμπορευμάτων, είναι οι βασικοί πυλώνες της ΠΑΤΕΡΑΣ Α.Ε.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.800 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμευσης.

Είμαστε στη διάθεσή σας να μας τηλεφωνήσετε για οποιαδήποτε ερώτηση. Με χαρά, θα σας βοηθήσουμε για να ενημερωθείτε για την οποιαδήποτε βελτίωση θέλετε να πραγματοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας και όχι μόνο!

Ισολογισμοί Εταιρείας

espa 2014-2020
snackbar_icon